avatar
+1.00
Рейтинг
2.84
Сила
Образование и культура
670

Traditii pascale din intreaga lume

 
V-am pregatit o lista cu cele mai interesante si ciudate traditii din intreaga lume. Pastele este sarbatorit diferit de catolici si ortodocsi, obiceiurile fiind diferite de la o tara la alta.
Музыка и фильмы
453

Like Crazy (2011)

                           
Regizor: Drake Doremus
Actori:  Felicity Jones, Anton Yelchin, Jennifer Lawrence
Durata: 90 min

  Un el şi o ea se îndrăgostesc pe băncile facultăţii. Băiatul, jucat de Anton Yelchin, e un tânăr american, dar fata e venită la studii din Marea Britanie, iar viza ei pentru SUA are termen de valabilitate. Englezoaica, interpretată de nou-lansata actriţă britanică Felicity Jones, trebuie să se întoarcă în ţara ei natală când viza de şedere îi expiră. Însă relaţia dintre ea şi el abia ce se formase aşa că ei iau decizia de a păstra legătura la distanţă şi de a se vizita pe rând.
Образование и культура
491

Orson Scott Card - “Jocul lui Ender”

  La inceput a fost o povestiora.Ciudata...Despre un copil. Unul cu ani putini dar talente foarte multe. O poveste despre un joc de-a razboiul, un joc despre ciocnirea a doua civilizatii, un joc care putea fi castigat sau putea fi pierdut, un joc in care nu se concepea abandonul.

Dincolo de joc se gaseste o realitate cruda, o lume condusa de militari, o lume in care pana si copii devenisera unelte ale razboiului.
Спорт и туризм
1405

Cateva curiozitati din lume legate de familie

 
Obiceiurile si traditiile sunt acele lucruri care ne definesc ca natiuni diferite, isi pun amprenta asupra noastra ca indivizi de o anumita nationalitate si, nu in ultimul rand, trezesc curiozitatea celor din afara granitelor tarii sau regiunii in care traim.
Astazi as vrea sa aruncam un ochi curios peste hotarele tarii si sa ne delectam cu cateva curiozitati din lume, referitoare la felul in care sunt isi duc existenta familiile din intreaga lume.
Мода и Стиль
4650

Top 15 cele mai ciudate coafuri si frizuri baieti 2011


 Unii ar face orice pentru a iesi in evidenta, cele mai ciudate frizuri baieti din 2012. Modele de coafuri par lung la coafuri par mediu vezi top 15 frizuri baieti. De la cea mai ciudata frizura la cele mai elaborate frizuri alege modelul de coafura preferata.
Веб и ИТ
893

Curiozitati IT: Cel mai mic PC din lume

  Proiectat de catre japonezi ca o noua minune a tehnicii moderne cel mai mic calculator din lume se prezinta sub forma unui cub cu latura de aproximativ 5cm si a fost botezat inspirat de catre creatorii sai cu numele Space Cube. Cube vine bineinteles de la forma sa, iar Space trimite la destinatia pentru care a fost creat acest mini-computer, respectiv functionarea in spatiul cosmic.