avatar
+8.13
Рейтинг
18.90
Сила

Valeriu

Образование и культура
643

Moldova - ţara cu una din cele mai vechi culturi din lume

   
  Cultura Cucuteni-Tripolie este una din cele mai timpurii civilizaţii din Europa, care s-a constituit cu cîteva secole înainte de apariţia aşezărilor umane în Mesopotamia şi Egiptul Antic. Denumirea provine de la localităţile în preajma cărora au fost descoperite pentru prima dată vestigii ale acesteia (Cucuteni un sat din apropierea Iaşului (România) şi Tripolie – localitate din Ucraina).
Спорт и туризм
689

Un gadget ce-i ajută pe bicicliști să-și creeze propria bandă

Există o mulțime de obiecte ce iluminează sau reflectă lumină pentru ca biciliștii să fie observați, însă dispozitivul din imagini este primul ce-i ajută să-și creeze propria bandă, în perimetrul căreea s-ar simți în siguranță.
Веб и ИТ
786

Top cei mai bogați oameni din domeniul IT


Acum o zi, revista Forbes a dat publicării topul celor mai bogați oameni. Acest top include 400 din cei mai bogați americani. În topul celor mai bogați oameni figurează și personalități remarcabile din domeniul IT. Domeniul tehnologic este un sector foarte dinamic și foarte profitabil. Drept exemplu poate servi Bill Gates care, este cel mai bogat om din lume ce și-a construit averea în domeniul software.
Веб и ИТ
649

Microsoft și-a schimbat logo-ul

Pentru prima dată în 25 de ani, Microsoft își schimbă logo-ul. Schimbare a fost adaptată pentru lansarea noilor produse principale ale companiei: Windows 8, Windows Phone 8 și MS Office.
 
Anunțul a fost făcut  pe 23 august pe pagina blogului oficial al companiei – Technet. Noul logo Microsoft constă din două elemente: 
numele companiei și un simbol. Începând de astăzi, noul logo va fi utilizat pe website-ul Microsoft, în toate magazinele de vânzare 
de marcă Microsoft, în înfrumusețarea produselor și în toate tipurile de publicitate Microsoft, inclusiv televiziunea.

Ultima dată logo-ul Microsoft a actualizat acum 25 de ani și acum echipa lui Steve Balmer a decis să-l schimbe din nou, a menționat pe blogul său Jeff Hansen. Acesta este un pas îndrazneț făcut de Microsoft, deoarece compania se pregătește pentru un upgrade la toate produsele sale: Windows 8 pentru tablete si desktop-uri, OS Windows Phone 8, Microsoft Office și Xbox.