avatar
+309.02
Рейтинг
845.16
Сила
avatar
Eu mai stiu ca pe curpan, la codita harbuzului se mai gaseste un «circel» mic, rasucit, de forma unui inelus. Daca acesta este uscat, inseamna ca harbuzul este copt. Pofta mare!
0
avatar
corinaaaaa si eu vreau!!!!!{#emotions_dlg.cray}
0
avatar
Cine oare s-ar fi putut gindi cu ceva timp in urma ca telefonia mobila se va dezvolta intr-atit?  
0
avatar
Foarte frumos!!!!{#emotions_dlg.clapping} Va inchipuiti de ce sint in stare sa faca oamenii  pentru dragoste?
0
avatar
Eu ii mai dau boschetarului inca 100 de dolari pe de asupra, nu vrea sa mi-o vinda mie????{#emotions_dlg.lol}
+1
avatar
Intr-adevar Lady ai dreptate. Cita zarva s-a facut atunci cu stirea ceea ca moldovenii consuma cel mai mult.... 
+1
avatar
Este important ca atunci cind ne deschidem sufletul si dorim sa daruim iubire sa analizam atent cui o facem. Si totusi, asa cum afirma poetul: daca dragoste nu e nimic nu e. Iubim, suferim, plingem din cauza ei dar indiferent de emotiile pe care ni le ofera in rezultat, nu putem trai fara ea si gata!!! Улыбаюсь  
0
avatar
In opinia mea, o femeie adevarata este echivalentul unei femei puternice, care este capabila, iscusita sa iasa invingatoare din orice situatie pe care i-o rezerva viata.  
0
avatar
Am spus acest citat intr-un comentariu si o mai fac o data: Cineva spunea ca bine sau rau, frumos sau urit, corect sau gresit toate apartin acestui joc adevarat numit VIATA. Din aceasta afirmatie, precum si din rindurile expuse mai sus de autorul articolului rezulta ca in drumul tumultuos al vietii ne ciocnim de mai multe situatii: unele mai rele,altele mai putin. Cert este ca in aceste cazuri se decide practic soarta fiecaruia: ori te faci puternic si treci peste orice, ori ramii slab, totul depinde de taria morala, emotionala si psihologica a omului. 
+1
avatar
Eu de exemplu le accept cu foarte mare placere pe toate. Nu ma supar {#emotions_dlg.rolleyes}
+1
avatar
Cu toata solidaritatea fata de femei, insa sint de parere ca asa cum perfectiunea nu exista, asa nici femeia nu poate fi ideala. Ideale sintem doar in conceptiile noastre si ale celor care gindesc ca noi si ne apreciaza efeorturile. 
0
avatar
o, corect spus, «daca am avea simturile lor»
0
avatar
da, adevarat. uneori cind vrei sa faci bine, se primeste exact contrariul si ajungem la expresia populara «itie iese binefacerea pe ochi»
+1
avatar
Cineva spunea ca bine sau rau, corect sau gresit, urit sau frumos toate apartin acestui joc adevarat numit VIATA. Sint total de acord ca in tumultul de zi cu zi, nu ne mai bucura frumosul si sintem obsedati de bani. Am devenit prea materialisti si prea multe vrem dar nu ne dam seama de o chestie: ca banii totusi, cit de straniu n-ar parea dar nu aduc fericirea, sanatatea si nemurirea. Personal am pierdut de curind un om foarte drag sufletului meu — pe taticu si atunci, in clipa disperarii cu toti banii care i-am avut oricum nu am putut sa-i cumpar sanatatea. Respectiv, nu mi-am asigurat mie fericirea, acea fericire de a-mi mentine familia intreaga, cu toti membrii laolalta. De-ar fi asa ca daca avem bani sa traim mai mult, dar asa… De aceea, trebuie sa luam tot ce e mai frumos de la viata indiferent daca sintem saraci sau bogati.
+2
avatar
Cit priveste sistemul de invatamint de la noi din tara, da, sint de acord ca nu este unul tocmai bun. Pe mine la BAC un lucru ma irita: tremuratul parintilor din maduva oaselor. Dragi parinti, nu mai dadaciti atit copiii ca, slava domnului, la virsta asta e timpul deja sa se descurce singuri. Eu personal inca nu am auyit pe nimeni care a invatat bine tot timpul sa cada la examene. Daca pun mina pe carte si au asta mai mult in cap decit discotecile, apoi cu siguranta reusesc. Intelegeti-ma corect, nu invinovatesc pe nimeni, dar pina la urma probabil ca BAC-ul se desfasoara in aceste conditii si datorita panicii pe care o fac parintii, de parca o sa le manince odraslele. 
-1
avatar
Titlul acestui articol reprezinta de fapt o intrebare retorica la care fiecare personalitate ii ofera un raspuns in dependenta de specificul si modalitatea sa de gindire. Un vechi citat spunea ca oricit de mult nu ne-am stradui sa alungam nefericirea si amintirile dureroase, cuibul lor tot in inima ramine. Probabil asa e construita firea omului. Nu in zadar, Byron spunea la acest capitol «Amintirea fericirii nu mai este fericire, amintirea durerii este inca durere».  
+1
avatar
Lamiia cu miere este cel mai bun remediu in cazul racelii. Personal, apelez la pastile numai in cazuri extremale, in rest, medicina populara cu bai din plante medicinale, produse apicole, etc sint cele mai bune remedii. M-am convis de asta si nu numai o singura data, ca slava Domnului am fost bravo si am reusit sa racesc de mai multe ori. 
 
0
avatar
mai minati maaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiii!!! Haaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
0
avatar
Atunci dar asteapta!!! {#emotions_dlg.rolleyes} O sa primesti cadou, dar cu conditia ca i-ai scris scrisoare lui Mos Craciun!{#emotions_dlg.biggrin}
+1
avatar
Ira, depinde cit de cuminte ai fost {#emotions_dlg.yes}
+1