avatar
+1.21
Рейтинг
3.30
Сила
Веб и ИТ
444

Portalul ngomap.eu lansează concursul pentru cele mai bune inițiative locale din cadrul parteneriatului estic.

O nou oportunitate pentru societatea civilă din statele Parteneriatului Estic, va fi lansată la data de 20 august 2012. Din această zi, pe portalul www.ngomap.eu orice persoană, ONG sau grup de inițiativă din 6 state: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, vor putea plasa pe hartă, cele mai inovatoare idei de soluționare a problemelor la nivel local. Scopul concursului este de a oferi o șansă pentru fiecare de a prezenta publicului larg ideea sa și de a primi suport în implementarea ei.
 
”Participanții nu trebuie să își facă griji pentru lipsa experienței sau a resurselor financiare pentru realizarea inițiativei sale. Utilizînd resursele portalului www.ngomap.eu aceștia pot plasa o descriere a soluției sale pentru problemele comunității, iar acumulînd cel mai mare număr de votur din țara sa, va putea participa la o vizită de studiu în Polonia” ne relatează coordonatorul concursului Lukasz Grajewski de la Fundația pentru o Europă Comună, Polonia.
11even
560

Conceptul 11even, se lanseaza şi în Republica Moldova (video)


Ta-ai Gândit vreodată că lumea este prea mică pentru a o cunoaște? Că oamenii sunt prea puțini pentru a-i cuprinde pe toți? că viața e prea scurtă pentru a o trăi din plin?

Probabil că nu știi povestea persoanei care este alături de tine, povestea care le-a determinat viața și care i-a adus acolo unde îi vezi tu zi de zi – în lumina reflectoarelor, în centrul atenției, în pozițiile de unde pot întreprinde acțiuni ce pot influența destinele altor persoane.

Moldova a fost întotdeauna spațiul unde destinele au avut de înfruntat tot soiul de provocări. Țara minunilor, cum este numită de cetățenii ei, a creat oameni minunați, ce au întotdeauna câte ceva de povestit, de și viața aici este pe alocuri grea, aceste greutăți presară o doză de farmec ce aduc vieții un potențial spectaculos. Viața, este până la urmă un spectacol pe care noi ca actori ne jucăm rolul. Moldova, țara cu locuri pitorești, cu oameni buni, țara care deţine recordul la cea mai mare galerie de vinuri din lume. Ţara cu cetăţeni extrem de ospitalieri și sinceri. Asta este Moldova, Aceștia sunt cetăţenii Republicii Moldova, aceștia sunt oamenii Republicii Moldova, oameni gospodari ca toţi românii. Oameni cu Poveşti Extraordinare.

La 29 mai 2012, 11even vine la Chişinău şi îşi propune să aducă publicului nişte poveşti extraordinare care vor zdruncina din temelii viziunea spectatorilor asupra multor lucruri cotidiene.

La 29 mai în Chişinău va avea loc un eveniment cu oameni minunaţi ai Moldovei. Cu persoane care vor împărtăși experienţele trăite, care vor aduce zâmbete iar pe alocuri şi lacrimi. Oameni care vor aduce emoţii pozitive, şi care vor provoca în primul rând solidaritatea cu semenii noştri.

Pe 29 mai vă aşteptăm în Chişinău.