avatar
+21.06
Рейтинг
53.77
Сила

Marius Chirtoacă

Спорт и туризм
422

De ce a ales Guardiola Bayern Munich?

Guardiola_2010
Acum câteva zile, în sfîrşit, am aflat cu siguranţă unde îşi va continua Josep Guardiola cariera de antrenor.Pe parcursul lunilor, au fost diferite speculaţii, Abramovich dorea să-l aducă pe Pep pe Stamford Bridge cu orice preţ, pe de altă parte putea ''salva" AC Milan, care este în dificultate.
 
Спорт и туризм
465

Video:Meciuri tari în Premier League.

Robin van Persie
Sfârşitul de week-end a fost unul incendiar pentru o mare parte a microbiştilor din toată lumea.Au avut loc 2 meciuri de clasă.
Primul meci s-a disputat între Manchester United şi Liverpool.''Diavolii" au reuşit să se impună cu 2-1 după un meci de zile mari făcut de ambele echipe.
Спорт и туризм
508

Violenţa în fotbal…

    Analizând meciurile de fotbal din Republica Moldova, am observat că violenţa în fotbal, a devenit deja o tendinţă.
    Nu vorbim doar despre fotbalul profesionist, adică despre fotbaliştii din Divizia Naţională, dar începînd cu copii de 6-7 ani care din cauza unui lucru stupid se pot lua la pumni.Fie încă nu înţeleg cît de grav este acest lucru, fie au ”învăţat” de la colegii lor mai mari.Continuăm cu adolescenţii, care au(ar trebui) să fie mai înţelepţi, să joace ”fair play”, să aibă respect faţă de adversar, la noi în majoritatea cazurilor e invers.
Спорт и туризм
463

Lionel Messi, scrie istorie în continuare.

1910658_w1
Argentinianul Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2012, primind astăzi, 7 ianuarie, Balonul de Aur la Zurich, învingînd-ul din nou pe marele său rival, portughezul Cristiano Ronaldo, dar și pe coechipierul său de la Barca.
Спорт и туризм
443

Şi, totuşi, avem tineri care practică fotbalul!

Renita_4
Zilele acestea am citit un articol pe un site, despre şcoala de fotbal a clubului ''Sfîntul Gheorghe" din Suruceni.
Спорт и туризм
408

Golurile sezonului la şcoala clubului FC Barcelona.

Pe 1 ianuarie, canalul oficial al clubului catalan a postat un filmuleţ în care sunt prezentate cele mai frumoase goluri ale sezonului.Ceea ce putem vedea, este de-a dreptul impresionant.

Спорт и туризм
557

Cele mai bune goluri ale anului 2012.

Anul 2012, din punct de vedere fotbalistic a fost unul excelent, cu foarte multe meciuri interesante, şi respectiv, goluri frumoase.
 
Din lista celor mai bune goluri, nu pot lipsi marcatori ca: Messi, Ronaldo, Ibrahimovic,Neymar, Falcao, Eto’o şi mulţi alţii.Totuşi, sunt şi jucători poate nu atît de cunoscuţi pe plan mondial, însă care au reuşit goluri de senzaţie.
 
Am rămas plăcut surprins atunci cînd am găsit că jucătorul Stelei, Raul Rusescu, înscriind un gol frumos împotriva Chiajnei în Liga I, este considerat unul din golurile care au făcut anul 2012 foarte spectaculos.