ноябрь
05
Были
1
Начнется:
05 ноября, 19:08
Адрес:
CODRU Hotel & Restaurant 31 August 1989, 127 str., 2012 Кишинёв
Стоимость:
Свободный вход
Facebook:
https://www.facebook.com/events/1857224101156143/
Пойдут:
Nu e nimic mai trist pe lume decit durerea si suferinta unui copil. Ai face orice sa le usurezi povara, sa le readuci zimbetul, sa ii faci sa uite… E o agonie pentru parinti si rude aceasta lupta pentru a infinge boala. Uneori in cale le stau sume enorme de bani, sume pe care nu le au.

Pe 05 noiembrie, comunitatea Ask a Mom organizeza cea de-a 3-a editie a tirgului de caritate. Absolut orice leu din vinzari va fi donat pentru doi copii care au nevoie de noi: Marius si Laura (le puteti citi povestile mai jos). Avem o enorma placere sa va anuntam ca mamicile din grupul «Mamici cu pici din SUA si Canada» s-au mobilizat si au trimis tocmai de peste ocean cutii intregi cu hainute, jucarii si multe lucrusoare nemoipomenite pentru a fi vindute la tirgul nostru! Eu zic ca un exemplu demn de urmat!

Cum puteti ajuta: puteti dona lucruri pentru a fi vindute (pot fi si uzate dar in stare buna), puteti sa va inregistrati ca vinzator voluntar, puteti distribui acest eveniment sa afle cit mai multi despre initiativa noastra si desigur puteti veni ai cumpara!!!

Persoana de contact: Mastac Cristina, tel: 069939897

Impreuna schimbam destine!!!


0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.