сентябрь
23
Были
0
Начнется:
23 сентября, 23:19
Адрес:
Chisinau, Академия наук Молдавии
Стоимость:
Свободный вход
Facebook:
https://www.facebook.com/events/326077284401117/
Пойдут:
Noaptea Cercetătorilor Europeni revine la Chișinău! Vino pe 23 septembrie, ora 15:00, în scuarul Academiei de Științe a Moldovei și devino cercetător pentru o seară. Află toate tainele din spatele laboratoarelor, participă la experimentele spectaculoase și distrează-te alături de noi!

Sunt aşteptaţi toţi cei curioşi, pasionaţi şi entuziasmaţi de ştiinţă, indiferent de vârstă sau experienţă! Noaptea Cercetătorilor Europeni este un eveniment pentru toți, de la 3 la 100 de ani și se desfășoară simultan în peste 300 de orașe din Europa!

European Researchers NIGHT Moldova este un proiect finanţat de Comisia Europeană şi face parte din seria evenimentelor Marie Curie, un program UE pentru susţinerea cercetătorilor. În Republica Moldova evenimentul se află la cea de-a III-a ediție.


0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.