Корпоративный блог Charity Foundation "SOLIS"
1095

Fundația de caritate “SOLIS” invită toți doritorii de a participa la campania de colectare a bunurilor cu genericul “UN CRACIUN PENTRU FIECARE”. (modificări în adresa)

Acesta acțiune de caritate oferă fiecăruia dintre noi o oportunitate de a contribui la crearea şi organizarea unei sărbători adevărate de Crăciun, ce va aduce doar bucurii şi emoții pozitive micilor care au rămas fără îngrijirea părintească în orfelinatele şi casele de copii din Republica Moldova.

La campania de colectare a bunurilor poate participa fiecare doritor, care prin acțiunea sa ar putea aduce puțină căldură în inimile celor care sunt mai triști ca noi.

Participanții la campanie, care doresc personal sa înmâneze cadourile copiilor, vor fi asigurați din partea organizatorilor cu transport pentru deplasarea la internatele si instituțiile selectate.

Compania de caritate va fi împărțita în II etape:
I etapa: Colectarea pentru copii a încălțămintei, îmbrăcămintei, jucăriilor sau a altor bunuri materiale. Durată din 16.11.2012 – pina pe 06.01.2013
II etapa: Distrubuirea bunurilor la orfelinate şi casele de copii cu participarea a tuturor doritorilor. 


Donațiile sunt primite şi colectate de la 12.00 — 18.00 pe adresa: str. A. Puşkin 43 (Porți verzi)
 Pentru a obţine mai multe informaţii despre acest eveniment contactaţi-ne la numărul de telefon (22)20-22-20, mob. 68550060.

6 комментариев

avatar
Cea dintai si singura datorie esentiala a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei.


Mircea Eliade
+1
avatar
Adevarata caritate este dorinta de a fi folositor celorlati fara a avea gandul de a primi o recompensa.

Emanuel Swedenborg
+1
avatar
Caritatea nu e banul, ci aurul sufletului tău în care-l înfăşuri.
Nicolae Iorga
+1
avatar
Un sincer respect pentru organizatori!! {#emotions_dlg.good2} Ma bucur ca in prag de sarbatori exista oameni care se gindesc si la cei mai tristi ca noi!!!
 
+1
avatar
Invitam toti doritorii sa participe la actiune nu numai cu comentarii.Cu cit mai multi participanti cu atit mai putini tristi vor fi
+1
avatar
Организаторам акции респект. Админ не будь админом, отдай подарки детям. 
+1
:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.