Charity Foundation "SOLIS"
961

Colectarea zâmbetelor continua împreuna cu Fundația de caritate “Solis”

Pe data de 19 decembrie anul curent, în cadrul proiectului social “Un crăciun pentru fiecare”, echipa fundație de caritate “Solis” a vizitat Școala auxiliară-internat nr. 5 din mun. Chişinău. 

Cu acest prilej, pentru a oferi un cadou copiilor din cadrul acestei instituții, a fost răsădit un brad în curtea şcolii, ca o amintire frumoasă din partea Fundației de caritate “Solis”. Copii s-au pregătit de vizita noastră şi au confecționat diferite jucării pentru a împodobi acest brăduț frumos. 
Charity Foundation "SOLIS"
1066

Programul social „Un Crăciun pentru fiecare” în acţiune!

Stimați prieteni, anterior Fundației de Caritate „Solis” a anunțat despre lansarea programului social „Un Crăciun pentru fiecare” scopul căruia constituie organizarea unei sărbători adevărate de Crăciun, ce va aduce doar bucurii şi emoții pozitive micilor care au rămas fără îngrijirea părintească în orfelinatele şi casele de copii din Republica Moldova.
 
Astfel, pe data de 15 decembrie anul curent au fost desfășurate primele două manifestații de binefacere care au avut loc în incintele „Centrului Municipal de zi şi de plasament pentru Copii” şi Gimnaziul-internat Nr. 3.
 
Charity Foundation "SOLIS"
982

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități marcată de Fundația de caritate “Solis”

       La data de 3 decembrie în lume este marcată Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Republica Moldova a ratificat Convenția ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități (semnată la New-York, la 30 martie 2007), demonstrând voința politică de a stabili obiective clar definite pentru elaborarea şi promovarea politicilor în domeniu şi ajustarea legislației naționale la prevederile internaționale.
Charity Foundation "SOLIS"
1082

Fundația de caritate “SOLIS” invită toți doritorii de a participa la campania de colectare a bunurilor cu genericul “UN CRACIUN PENTRU FIECARE”. (modificări în adresa)

Acesta acțiune de caritate oferă fiecăruia dintre noi o oportunitate de a contribui la crearea şi organizarea unei sărbători adevărate de Crăciun, ce va aduce doar bucurii şi emoții pozitive micilor care au rămas fără îngrijirea părintească în orfelinatele şi casele de copii din Republica Moldova.

La campania de colectare a bunurilor poate participa fiecare doritor, care prin acțiunea sa ar putea aduce puțină căldură în inimile celor care sunt mai triști ca noi.
Charity Foundation "SOLIS"
1021

Fundația „Solis” la prima sa acțiune de caritate !


La 27 septembrie 2012,  Fundația de caritate „Solis”, în colaborare cu Consiliul raional Ialoveni, a realizat prima sa acţiune de binefacere. Evenimentul a avut loc în satul Costești, la Centrul de zi pentru copii cu nevoi speciale “Curaj”, care oferă diverse servicii copiilor cu nevoi speciale în scopul recuperării şi reintegrării lor în societate.