О компании

  Reliable Solutions Distributor firma cu capital integral romanesc a fost fondată în anul 2010, din dorinţa de a oferi pe piaţa din Republica Moldova, software licenţiat, direct de la producători. Ştiute fiind întârzierile cu care pătrundeau în ţară ultimele versiuni ale unor programe des utilizate de către posesorii de PC-uri, ne-am propus realizarea unui canal de distribuţie prin care să scurtăm sinuosul drum al posesorilor legali de soft către ultimele apariţii în domeniu.

  Odată cu trecerea anilor, experienţa căpătată ne-a permis să ne extindem gama de servicii şi în domeniul oferirii de soluţii la cheie pentru sistemele bazate pe Windows 95 şi NT, Linux sau Macintosh. Suntem acum capabili să oferim un suport tehnic specializat, ce se află în legatură cu producatorii direcţi, în încercarea de a rezolva cât mai rapid problemele apărute.

  După 4 ani de activitate, oferta noastră include acum o gamă largă de programe din cele mai variate domenii: utilitare pentru întreţinerea şi depanarea PC-urilor, soft de comunicaţie, unelte Internet şi medii de programare, aplicaţii pentru managementul contactelor de afaceri, programe antivirus, software pentru aplicaţii ştiinţifice şi achiziţie de date, cărţi de specialitate de la cele mai renumite edituri programe multimedia,inclusiv și implementarea soluţiilor. Mai mult, din anul 2013, portofoliul nostru de servicii include si solutii hardware. Toate acestea pentru a respecta deviza noastră: «Cele mai bune soluţii pentru problemele dumneavoastră''.


 • Деятельность: IT&C
 • Штат сотрудников: 2-10 человек
 • Дата основания: 1 апреля 2010
 • Дата регистрации: 12 июня 2014
 • Админ компании: avatar andriancornei

Контакты