Корпоративный блог Moldova Agroindbank
873

SEE News: Moldova Agroindbank - cea mai mare bancă din Moldova şi una din cele mai mari bănci din Europa de Sud-Est

BC “Moldova Agroindbank” SA, a fost inclusă al doilea an consecutiv în topul “100 cele mai mari bănci din Europa de Sud-Est”. Sondajul a fost realizat de către agenţia internaţională SEE News, în baza datelor privind activele băncilor la situaţia din 31 decembrie 2011.
 

 
Avînd cele mai mari active pe sistemul bancar din ţară, care depăşesc suma de 600 milioane de euro, Moldova Agroindbank a obţinut cel mai bun rezultat dintre cele două bănci moldoveneşti incluse în clasamentul "SeeNews TOP 100 SEE Banks". Poziţia obţinută de Moldova Agroindbank confirmă odată în plus statutul de lider naţional incontestabil pe piaţa bancară autohtonă.

În clasament au fost incluse, de asemenea, cele mai mari instituţii financiar-bancare din România, Bulgaria, Croaţia, Slovenia, Serbia, Macedonia, Muntenegru, Albania, Bosnia. În total, au fost analizate datele a mai mult de 240 de bănci din regiune, inclusiv reprezentanțele băncilor străine.

BC “Moldova Agroindbank” SA este cea mai mare bancă din Moldova, după nivelul activelor, care au atins în primul semestru al anului current un nivel istoric, depăşind suma de 10,24 mlrd de lei.

În 2009, activele BC “Moldova Agroindbank” SA constituiau 7,819 mlrd lei, în 2010 — 8,388 mlrd lei, iar în 2011 — 9,2 mlrd lei.

SEE News este o platformă pentru furnizarea de știri și informații din țările din Sud-Estul Europei. Accentul este pus pe știri corporative și financiare, care ajung la un număr mare de clienți străini, agenții guvernamentale, bănci de investiții și companii de top. SeeNews oferă informaţii relevante pentru luarea deciziilor de către investitori, profesioniști din domeniul financiar, directori de companii și investitori de pe piețele emergente. Agenţia este urmărită nu doar în regiune, ci şi în ţările din toată lumea, avînd mai mult de 6,5 milioane de clienţi.

via maib.md

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.