Casa Cunoştinţelor (Maison des Savoirs)
792

Concurs de fotografie "Toamna la Chișinău"

Cu prilejul zilei orașului, Casa Cunoștințelor din Chișinău cu suportul Primăriei Municipiului Chișinău și al Organizației Internaționale a Francofoniei organizează pentru pasionații de fotografii un concurs. Tot ce trebuie sa faceți e sa descoperiți cele mai frumoase locuri ale Chișinăului de astazi și să le fixați în imagini. Fotografiile pot fi postate pe adresa electronică a Casei Cunoștintelor maison_des_savoirs@yahoo.fr pîna în data de 15 octombrie 2012:
Detalii concurs:
 
  • Fotografii alb/negru sau color 
  • Fotomontajul, plagiatul este exclus
  • Fiecare fotografie trebuie sa fie insotiță de datele de contact ale autorului

Rezultatele concursului vor fi anunțate în data de 16 octombrie 2012. Zece din cele mai originale si calitative fortografii vor fi premiate în cadrul expoziției «L'automne à Chișinău/ Tomna la Chișinau» care va fi deschisă pentru toți locuitorii Chișinăului, dar și ai întregii țări  începînd cu data de 17 octombrie 2012.
Mai multe detalii gasiți pe  www.mdschisinau.blogspot.com/   sau la numărul de telefon (022) 402 885.
Casa Cunoştinţelor (Maison des Savoirs)
667

« Prix francophone de littérature » de la république de Moldavie - Edition 2012 » INVITAȚIE

Prix francophone de littérature » de la république de Moldavie — Edition 2012

        Antena  Organizatiei Internationale a Francofoniei pe linga tarile Europei Centrale si Orientale in parteneriat cu Ambasada Canadei, Delegatia Wallonie Bruxelles, Alianta Franceza din Moldova, Casa Cunostintelor din Chisinau si cu Editura «Cartier» organizeaza in rindul tinerilor concursul literar «Premiul francofon pentru literatura» al Republicii Moldova. Acest premiu are drept scop de a descoperi si incurajeaza tinerele talente care scriu si se exprima prin literatura.
Casa Cunoştinţelor (Maison des Savoirs)
781

Projection francophone à la Maison des Savoirs de Chisinau

Casa Cunoștințelor din Chișinău continuă să exploreze universul filmului francofon. Joi, 23 august, vă propunem să descoperiți Café de Flore un film de Jean-Marc Vallée.

(cu subtitrare în engleză)

(Eveniment pe Facebook