Корпоративный блог Fiscservinform
850

În atenţia persoanelor fizice!

Campania declarării veniturilor persoanelor fizice a luat start în ianuarie. Termenul limită de prezentare a declaraţiei pe venit a cetăţenilor, obţinut în anul 2014 şi pentru achitarea impozitului aferent este 25 martie.
Întru facilitarea procedurii de depunere a declaraţiei pe venit (CET 08), Serviciul Fiscal de Stat reaminteşte despre existenţa modalităţii electronice de raportare, care prevede opţiunea de precompletare a formularului dat în regim on-line. Autoritatea fiscală oferă posibilitatea persoanelor fizice de a utiliza absolut gratuit acest serviciu şi în acest mod interacţiunea dintre contribuabili şi SFS devenind una mai comodă şi rapidă.

Astfel, pentru a avea posibilitate de a depune „Declaraţia electronică”, utilizatorii trebuie să se adreseze la unul din Centrele de Conectare Regională a Î.S. „Fiscservinform”.

Respectiv, pentru informaţii suplimentare şi programare întru a beneficia de acces gratuit la servicii electronice, Vă rugăm să contactaţi Centrul Unic de Apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul de telefon 0 8000 1525.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.