11even
790

"BUCURIE şi CURAJ" 11even Chişinău pe data de 29 mai 2012 la Chisinau

Sub genericul BUCURIE şi CURAJ, la 29 mai 2012, 11even Chişinău te aduce faţă în faţă cu 11 oameni extraordinaritrecuţi prin experiențe extraordinare și provocări determinante — istorii care merita să fie împărtășite cu oameni ce sunt în căutare de exemple practice și concludente pentru dezvoltarea lor ca personalități.
 
11even Chişinău va avea loc pe 29 mai, ora 18:00, la Teatrul Satiricus. Costul unui bilet este de 111 lei.
11even
723

Conceptul 11even, se lanseaza şi în Republica Moldova (video)


Ta-ai Gândit vreodată că lumea este prea mică pentru a o cunoaște? Că oamenii sunt prea puțini pentru a-i cuprinde pe toți? că viața e prea scurtă pentru a o trăi din plin?

Probabil că nu știi povestea persoanei care este alături de tine, povestea care le-a determinat viața și care i-a adus acolo unde îi vezi tu zi de zi – în lumina reflectoarelor, în centrul atenției, în pozițiile de unde pot întreprinde acțiuni ce pot influența destinele altor persoane.

Moldova a fost întotdeauna spațiul unde destinele au avut de înfruntat tot soiul de provocări. Țara minunilor, cum este numită de cetățenii ei, a creat oameni minunați, ce au întotdeauna câte ceva de povestit, de și viața aici este pe alocuri grea, aceste greutăți presară o doză de farmec ce aduc vieții un potențial spectaculos. Viața, este până la urmă un spectacol pe care noi ca actori ne jucăm rolul. Moldova, țara cu locuri pitorești, cu oameni buni, țara care deţine recordul la cea mai mare galerie de vinuri din lume. Ţara cu cetăţeni extrem de ospitalieri și sinceri. Asta este Moldova, Aceștia sunt cetăţenii Republicii Moldova, aceștia sunt oamenii Republicii Moldova, oameni gospodari ca toţi românii. Oameni cu Poveşti Extraordinare.

La 29 mai 2012, 11even vine la Chişinău şi îşi propune să aducă publicului nişte poveşti extraordinare care vor zdruncina din temelii viziunea spectatorilor asupra multor lucruri cotidiene.

La 29 mai în Chişinău va avea loc un eveniment cu oameni minunaţi ai Moldovei. Cu persoane care vor împărtăși experienţele trăite, care vor aduce zâmbete iar pe alocuri şi lacrimi. Oameni care vor aduce emoţii pozitive, şi care vor provoca în primul rând solidaritatea cu semenii noştri.

Pe 29 mai vă aşteptăm în Chişinău.