Moldtelecom
Moldtelecom este Operatorul Naţional de Telecomunicaţii din Republica Moldova cu servicii şi produse de cea mai înaltă calitate.
0 0 0.00
Unité Unité
Unité este primul operator de comunicaţii mobile, lansat pe 1 martie 2007 de către operatorul naţional din Republica Moldova, Moldtelecom, în standard CDMA 2000 cu frecvenţa de 450 MHz.
0 0 0.00
Moldovagaz Moldovagaz
Societatea pe acţiuni moldo-rusă «Moldovagaz»
0 0 0.00
Gas Natural Fenosa
Compania spaniolă de distribuţie a energiei electrice Gas Natural Fenosa
0 0 0.00
Tirex Petrol
ÎM „Tirex Petrol” S.A. este o companie modernă, ce se dezvoltă dinamic pe piaţa produselor petroliere din Republica Moldova.
0 0 0.00
Petrom Moldova
„Petrom Moldova" este lider în clasament după cantitatea comercializată cu amănuntul a benzinei în Republica Moldova, asigurând 35% din piaţă.
0 0 0.00
Moldova Agroindbank Moldova Agroindbank
Moldova Agroindbank îşi consolidează poziţia pe piaţa bancară din Republica Moldova, confirmînd an de an, prin rezultatele obţinute, titlul de lider al sectorului bancar din ţară.
0 0 0.00
Lafarge Ciment Moldova SA Lafarge Ciment Moldova SA
Lafarge este lider mondial în materiale de constructii, detinând pozitii de top în toate domeniile în care activeaza: Ciment, Agregate si Betoane, Gips.
0 0 0.00
Victoriabank
VICTORIABANK este Prima Bancă Comercială din Moldova care a pus bazele procesului de dezvoltare a unui sistem bancar în Moldova încă din 22 decembrie 1989!
0 0 0.00
Moldindconbank
BC «Moldindconbank» S.A. este una din cele mai mari bănci din Republica Moldova cu o infrastructură bine dezvoltată şi cu o reputaţie înaltă pe piaţa financiară internaţională
0 0 0.00
Monitorul fiscal FISC.md Monitorul fiscal FISC.md
„Monitorul fiscal – FISC.md” constituie o revistă informativ-explicativă ce are în vizor domeniile de activitate ale Serviciul Fiscal de Stat proiectate în societate.
Последний пост: SERVICIUL FISCAL DE STAT EXPLOAREAZĂ CU SUCCES NOI SOLUȚII DE COMUNICARE ȘI PREZENȚĂ ÎN MEDIUL DIGITAL
0 1 0.00
Hora.md Hora.md
Hora.md reprezintă o platformă comună de bloguri, evenimente și instrumente de comunicare a utilizatorilor rețelei.
Последний пост: Ce aduce nou social media in 2015?
0 0 0.00
Sintal-training
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table...
Последний пост: Йога-аюрведа тур “Йога-Сиртаки":). Греция, о.Тасос, Олимп, Метеора. Румыния, ГРЕЦИЯ, Болгария 18 – 31 авг. 2015
0 0 0.00
MACIP
CENTRUL DE INSTRUIRE ŞI CONSULTANŢĂ ÎN AFACERI (MACIP) este unul dintre primele centre de consultanţă şi instruire pentru întreprinzători din Republica Moldova şi primul centru creat pe lângă o instituţie de...
0 0 0.00
JurnalFM JurnalFM
JurnalFM este un post de radio cu format informativ-muzical. Grila de programe include ştiri, emisiuni tematice complexe, emisiuni de dezbatere, emisiuni de cultură şi civilizaţie, emisiuni de divertisment, interactive, rubrici sportive, emisiuni...
0 0 0.00
Fiscservinform Fiscservinform
Întreprinderea de Stat „Fiscservinform” este parte componentă a Serviciului Fiscal de Stat, fiind specializată în elaborarea şi implementarea tehnologiilor informaţionale avansate, de gestiune şi procesare a datelor cu caracter fiscal.
Последний пост: Semnătura electronică Fiscservinform – mai securizată!
0 0 0.00