avatar
Le ador, sunt super indeosebi cele cu peste tipar
+1
avatar
La muti ani, he he!))))))
0
avatar
Multumesc mult, ho ho ho ho ))
0
avatar
La Multi Anu!!! :)
+2
avatar
ca regula pregatesc  capsunipentru iarmarocul scolii care se petrece fiecare toamna si primavara. Pentru tot se cere in jur 30-40 minute. poate ca le-am pregatit de multe ori si deaceea nu vad nimic dificil. 
+1
avatar
Spune te rog, cit timp ai cheltuit si cite bucate ai preparat?
0
avatar
выглядит апетитно
0
avatar
Am  pregătit după o astfel de rețetă, sunt bune. La sigur o să vă placă dacă veți prelua reteta. Va sfătui.
+1
avatar
Da, asta e bun pentru cei ce se gindesc la sanatate cu adevarat, și vegetarianismul nu e o modă dar un stil de viața. trebuie să te concentrezi la o calitate a vieții pe care o duci. Sustin ideea. Bravo! Înainte tot așa, cu legume :)
+1
avatar
Mda, pînă la Crăciun nu a mai rămas mult, aproape două săptămini. cadouri, cadouri...........
0
avatar
Altceva nici nu mă așteptam  de la Domnișoara excentrică.
0
avatar
am observat ca acei ce sunt optimisti si bine dispusi mereu sunt mult mai sanatosi, si nu asa de multe probleme. de aceea nu ma mira sa aflu ca buna dispunere de duh are o influienta la o digestie mai buna.
0
avatar
Oa… nu credeam ca e atit de usor sati organizezi o zi de relaxare chiar si de acasa…
P.S. Ma duc sa ma apuc de fumusetea mea :)
0
avatar
Uleiul de masline are multe merite, îl folosesc regulat și pot vedea ce acțiune are asupra organizmului. Se folosește la detoxicarea ficatului și bilei cu ulei de măsline și suc de lămîie, e un lucru bun, am făcut-o și o pot recomanda.
Articollul este interesant, mai ales ultima recomndare baie de frumusețe, o voi încerca neapărat. Merrsi.
+1
avatar
foto interesanta
+2
avatar
1984 este absolutely amazing, este o carte despre reguli absurde ale dictaturii, despre supunere sub teroare, despre manipulare, despre un univers in care “razboiul este pace, libertatea este sclavie, ignoranta este putere” si totul se rezuma la iubire. Pe langa Big Brother, centura rosie a Ligii Antisex si cele 2 minute de ura se pare ca te poti strecura sa faci si alte lucruri, minore care sa te faca sa simti ca traiesti, ca inspiri, ca expiri, ca iubesti si ca esti iubit. Este o carte nu de citit, ci de recitit!
+2
avatar
interesant
+1