Веб и ИТ
623

A început deja producţia lui iPhone 5 în Shanghai, conform unor surse interne

După scăpări de designuri, componente şi informaţii legate de iPhone 5, acum aflăm că a început producţia terminalului la Shanghai, în China. Detaliile vin din Asia dintr-o sursă apropiată de Pegatron, care afirmă că această companie a început producţia terminalului.
  Pegatron este un producător taiwanez, care are fabrici în China şi mă miră că nu avem detalii despre Foxconn, producător tradiţional de iDevice-uri. Aceeaşi sursă afirma că noul telefon are un spate din aluminiu şi sticlă şi asta în vreme ce iPhone 4S folosea un strat din sticlă în partea frontală, dar şi în spate. Cel mai interesant aspect al lui iPhone 5 va fi ecranul, care se zvoneşte că ar fi unul de 4+ inch cu rezoluţie Retina şi aspect 16:9.

Până acum iPhone-urile ofereau o diagonală de 3.5 inch şi aspect 3:2, deci vom avea parte de o schimbare majoră. Personal mă interesează mai mult ce fel de CPU se afla la bordul acestui terminal şi ce fel de baterie, mai ales că sunt sigur că noul iPhone va fi unul cu suport pentru tehnologia 4G LTE. Aflaţi că Foxconn e în continuare în ecuaţie drept principalul producător de iPad şi va produce şi unităţi iPhone 5 împreună cu Pegatron, pregătindu-se pentru o avalanşă de comenzi.

sursa:   http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.