Веб и ИТ
824

Twitter pregateste o versiune actualizata a propriei aplicatii pentru iOS


     In cursul zilei de astazi Kevin Thau, vicepresedintele diviziei  de Business & Corporate Development din cadrul Twitter, a publicat imaginea de mai sus pentru a demonstra care sunt beneficiile utilizarii unui cont Twitter in defavoarea unei pagini de Facebook. Important in acea imagine nu este personajul care a publicat tweet-ul ci detaliile care il inconjoara. Mai exact, se pare aplicatia Twitter utilizata de catre acest vicepresedinte al companiei nu ar indica platforma de pe care utilizatorii publica mesaje pe Twitter, un lucru pe care deocamdata il putem vedea fara probleme.
 
     Cei de la Facebook nu au anuntat posibila eliminare a sistemului care ne specifica mediul din care publicat un tweet, aceasta referinta fiind foarte importanta pentru a vedea daca un utilizator scrie de pe un telefon mobil sau de pe un calculator. Aceeasi informatie genera descarcari ale aplicatiilor pentru terminale mobile deoarece multi utilizatori erau interesati sa testeze aplicatiile folosite de prietenii lor sau de necunoscuti pentru a publica mesaje pe Twitter. Deocamdata nu se stie nimic despre aceasta noua versiune a aplicatiei Twitter pe care vicepresedintele o testeaza, insa sper ca ea sa contina modificari mai importante decat eliminarea acelei surse.
 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.