Веб и ИТ
883

Cum dezactivezi comentariile pe Instagram chiar și după ce ai postat


Pentru a evita comentariile răutacioase și trolii din online, cel mai bine ar fi să înveți cum dezactivezi comentariile pe Instagram.

Postăm o cantitate semnificativă de clipuri și fotografii pe conturile noastre de pe rețele de socializare. Când vine vorba de Facebook, cea mai mare parte a conținutului este accesibil doar prietenilor. Pe Instagram sau Twitter, parametrii impliciți sunt ca postările să fie publice. Din acest motiv, prin intermediul hashtagurilor ajungi să vezi postări pe același subiect din diverse colțuri ale lumii.

Există însă o problemă. După cum poți vedea pe YouTube, democrația prost înțeleasă din online a dus la apariția trolilor care își fac un scop în viața din a posta comentarii răutăcioase. În funcție de setările implicite, situația neplăcută se poate repeta și pe Twitter sau Instagram. Dacă știi că nu ai răbdare cu toate personalitățile din online, mai bine afli cum dezactivezi comentariile pe Instagram pentru a posta imaginile tale preferate fără emoția unor critici gratuite. Alternativa ar implica să îți faci profilul privat, dar aceasta s-ar putea să fie o soluție prea radicală de cele mai multe ori.Pentru a dezactiva comentariile pe Instagram pentru o imagine postată anterior, apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al postării de interes. Dintre opțiunile puse la dispoziție, alege Oprește comentariile. Tot din același meniu le reactivezi.

via | https://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.