Веб и ИТ
746

Windows 10 te va lăsa să testezi aplicații înainte să le instalezi


Windows 10 vine cu una caldă și cu una rece, de la o vreme. De data aceasta, funcția pe care Microsoft o introduce este binevenită și chiar utilă.

Microsoft a anunțat că va introduce o funcție prin intermediul căreia vei putea observa modul în care o aplicație poate fi utilizată, fără să mai fie nevoie să o descarci din Store pentru utilizare.

Un preview al acestei funcții a fost prezentat în urmă cu o săptămână la Windows Dev Center. Odată ce creatorii de reclame vor începe să folosească această funcție, vei avea posibilitatea de a face streaming unui joc sau unei aplicații, timp de trei minute, aceasta comportându-se la fel ca în cazul în care ar fi instalată pe PC-ul tău, arată thenextweb.com.

Dacă modul de operare al acestei funcții pare cunoscut, nu vă înșelați. Google a adoptat o strategie similară cu Android Instant Apps, care au fost anunțate în cadrul conferinței I/O din mai 2016, urmând să fie lansate în luna ianuarie a acestui an.

Această nouă funcție care oferă reclame interactive utilizatorilor s-ar putea dovedi mult mai utilă decât alte reclame pe care Microsoft încearcă să le servească utilizatorilor, într-un mod nu foarte subtil.

În plus, avantajul nu este doar de partea utilizatorilor, care pot să își dea seama dacă merită să plătească pentru o aplicație sau dacă merită să o descarce, pur și simplu. Și creatorii de aplicații sau jocuri sunt avantajați, deoarece noile reclame interactive nu necesită cunoștințe avansate de programare. Este nevoie doar de câteva click-uri pentru ca o astfel de reclamă să fie pregătită pentru o aplicație.

Momentan, funcția este disponibilă doar în cadrul unui preview restrâns pentru Windows 10, urmând ca Microsoft să anunțe în viitorul apropiat când se va lansa la scară largă.

via | https://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.