Веб и ИТ
744

Noi iPad Pro-uri planificate pentru săptămâna viitoare fără o conferință


Apple a neglijat actualizarea multor tipuri de produse din portofoliu, dar când vine vorba de iPad Pro, se pare că vom vedea noi modele săptămâna viitoare.

În ultimii ani, a devenit evident pentru oricine că Apple câștigă majoritatea banilor din iPhone-uri. Nici măcar tabletele care se vindeau ca pâinea caldă la un moment dat, nu mai reprezintă un interes pentru pasionații de gadgeturi ale gigantului din Cupertino. În afară de noile MacBook Pro-uri care au fost lansate la finele lui 2016, doritorii de iMac, Mac Mini sau Mac Pro nu au mai văzut modele noi de câțiva ani.

Tim Cook a făcut câteva promisiuni pe marginea reînnoirii sistemelor produse de Apple, dar acelea nu s-a reflectat momentan în nimic. Cel puțin când vine vorba de iPad-uri însă, cei de la MacRumors au anunțat că săptămâna viitoare ar trebui să fie lansate versiuni actualizate de iPad Pro în versiunea de 9,7 și 12,9 inci. Aparent, informațiile provin de la furnizori importanți ai Apple. Lansarea respectivă ar trebui să aibă loc între 20 și 24 martie. Acele date s-ar alinia destul de bine cu momentul lansării iPad-ului de 9,7 inci de anul trecut – 30 martie.

Conform celor de la TechCrunch, firma de marketing Fiksu a descoperit în logurile dispozitivelor active pe platforma sa de reclame online codurile aferente unor noi modele de iPad-uri. În total, este vorba de patru aparate cu numele de cod iPad 7,1; iPad 7,2; iPad 7,3 și iPad 7,4.

În mod obișnuit, dacă mai sunt atât de puține zile până la o lansare Apple, o invitație la eveniment ar fi trebuit să fie deja expediată către membrii presei. Acest lucru nu s-a întâmplat însă până acum, atrăgând atenția fie asupra faptului că acea dată este greșită, fie că dispozitivele vor fi lansate doar pe site-ul Apple, fără o conferință dedicată. Merită reținut că acest gest a fost făcut în trecut de câteva ori, dar doar cu actualizări de Mac-uri, nu smartphone-uri sau tablete.

via | https://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.