Веб и ИТ
608

Au fost dezvăluite toate detaliile despre Huawei P10 și P10 Plus


Cu câteva săptămâni rămase până la MWC 2017, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că aflăm tot mai multe detalii despre terminale precum Huawei P10.

În cadrul Mobile World Congress 2017 de la Barcelona vor fi lansate unele dintre cele mai importante smartphone-uri de top ale acestui an. Producători din toate colțurile lumii vor organiza conferințe și vor avea standuri la MWC pentru a se mândri cu noile lor creații. Printre ei se va numără și Huawei, producătorul asiatic care în această perioadă perfecționează ultimele detalii aferente iminentului P10.

Huawei P9 realizat în colaborare cu Leica a fost unul dintre cele mai impozante dispozitive din 2016. P10 va continua tradiția prin integrarea de camere principale certificate Leica, dar noul gadget va fi disponibil din start în două variante. În funcție de buget, veți putea opta pentru noul Huawei P10 sau Huawei P10 Plus. Este foarte probabil ca ulterior să existe și un Huawei P10 Lite, dar nu se cunosc foare multe detalii despre acela.

Dintr-o imagine ce a început să circule online zilele trecute, pe lângă detalii despre preț, aflăm specificațiile principale ale tuturor versiunilor de P10 ce vor ajunge la MWC. Huawei P10 va putea fi achiziționat cu aproximativ 500 de dolari într-o versiune cu 4GB RAM și 32GB memorie internă. Saltul până la 64GB se va reflecta într-o sută de dolari în plus, iar cu 683 de dolari veți putea cumpăra modelul premium cu 6GB RAM și 128GB de spațiu de stocare.

Pentru prima oară aflăm detalii despre fratele său mai mare. Huawei P10 Plus va avea un preț de pornire de 725 de dolari pentru configurația cu 4GB RAM și 64GB memorie internă. Modelul de top cu 6GB RAM și 128GB spațiu va fi 828 de dolari. Merită reținut că acestea sunt prețurile sub care se va comercializa în China, valori ce vor suferi mici transformări în celelalte colțuri ale lumii.

Huawei P10 și Huawei P10 Plus vor fi dezvăluite la MWC 2017 începând cu 26 februarie.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.