Веб и ИТ
859

Securitatea Windows 10 e centralizată prin Defender Security Center (Video)


Windows 10 Creators Update se anunță a fi o actualizare foarte importantă, iar prin intermediul Defender Security Center va deveni și mai sigură.

Numărului foarte mare de motive care existau oricum pentru a experimenta Windows 10, s-a mai adăugat unul. Compania se pare că finisează o interfață intitulată Defender Security Center pentru a centraliza toate particularitățile de securitate ale unui PC. Pentru a profita de noua funcție, va fi suficient să vă instalați complet gratuit cea mai recentă variantă de Windows 10 intitulată Creators Update. Acesta din urmă se va lansa în viitorul apropiat și se anunță a fi cea mai importantă actualizare adusă SO-ului de la prima versiune și până acum.

Ideea de bază din spatele noului Defender Security Center este de a centraliza într-o singură interfață ușor de înțeles toate elementele aferente securității unui PC defalcate pe categorii. Acolo veți putea vedea dintr-o privire care este situația securității sistemului, sănătatea sa și nivelul de securitate online. Inițial, o mare parte dintre informațiile integrate în această interfață vor fi descărcate din Windows Defender Antivirus, dar vor fi suportate multe alte soluții antivirus dezvoltate de terți într-o manieră similară.

Tot acolo veți vedea cât de bine stați cu driverele din Windows, actualizările de sistem, durata de viață a bateriei sistemului și o viziune de ansamblu asupra spațiului de stocare. Butonul Refresh Windows va facilita reinstalarea completă a sistemului fără să pierdeți documente și alte fișiere importante. Zona de Firewall și Network Protection vă ajută să monitorizați elemente de securitate online. Părinții vor putea să ajungă mai rapid la raportul de activitate al copiilor în cazul în care au activat controlul parental din Windows pentru anumite conturi de utilizatori.

La final, Windows Defender Security Center va permite utilizatorilor de Windows 10 să ajungă mai ușor la informații relevante despre computer și să poată lua mai ușor decizii informate. Cei care s-au înscris în programul Windows Insider pentru a primi versiuni beta de Windows se pot deja bucura de interfața descrisă mai sus.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.