Веб и ИТ
693

Uber funcționează direct în Google Maps, fără aplicație dedicată


Google Maps a primit un update foarte important pentru utilizatorii de mobil, ajungând de curând să incorporeze majoritatea funcțiilor din Uber.

Cei de la Google sunt foarte eficienți în a actualiza Google Maps pentru mobile la intervale regulate de timp. Aplicația este oricum foarte bine pusă la punct, dar compania americană speră ca aceasta să integreze toate funcțiile ce țin de calcularea și parcurgerea unui traseu dintre două puncte.

În urmă cu aproximativ un an, cei de la Google au anunțat că fac eforturi pentru a integra servicii particulare de transport în Maps pe smartphone-uri și tablete. Asta înseamnă că, pe lângă traseul pentru mașini, pietoni și transport în comun, veți putea chema un Uber sau Lyft. Acum, respectivele funcții au fost introduse și au luat o formă mai utilă decât ați crede.

Anunțul pe marginea acestui subiect a fost făcut pe blogul oficial Google și se pare că noile funcții legate de transportul cu Uber sunt destul de stufoase și utile. În plus, au fost introduse într-o manieră cât se poate de intuitivă, fără a afecta într-un mod semnificativ interfața cu care v-ați obișnuit. De la chemarea unui Uber și până la finalizarea procesului de plată, toate pot fi încheiate direct din Google Maps. Nici măcar nu mai aveți nevoie de aplicația Uber pe mobil. Este suficient doar să vă autentificați cu contul de Uber sau, dacă nu aveți deja unul, să vi-l creați in-app.

,,Încercăm de asemenea integrarea unui nou set de funcții ce vă permit să rezervați o cursă, să o finalizați și să o achitați fără să ieșiți din Google Maps, chiar și dacă nu aveți Uber pe telefon. Imediat după ce v-ați autentificat cu contul vostru existent Uber (sau v-ați creat unul nou), puteți planifica o cursă, vă puteți localiza șoferul pe o hartă și puteți interacționa cu el, toate din interiorul aplicației Google Maps.” Pentru a profita de toate aceste funcții noi este suficient să vă actualizați programul.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.