Веб и ИТ
711

Facebook îți ”dezgroapă” amintirile și le afișează în feed-urile prietenilor


Facebook se comportă ciudat în ultimele zile, deoarece a început să scoată la lumină postări ale utilizatorilor, vechi de câțiva ani.

Dacă ai un cont de Facebook vechi de câțiva ani, probabil ai acumulat de-a lungul timpului niște postări sau fotografii pe care nu vrei să le readuci la lumină. Indiferent că e vorba de perioada când erai rebel, sau de simple momente în care ai postat ceva de care ai uitat deja a doua zi, Facebook îți readuce toate momentele de care ai vrea să uiți, înapoi.
Asta s-a întâmplat deja mai multor utilizatori ce folosesc Facebook, pe iOS. Pe 9 decembrie, mai mulți utilizatori au început să posteze pe Twitter despre faptul că postări și fotografii vechi au reapărut în timeline-urile lor, ca și cum ar fi fost postate recent.

Unii utilizatori au avut și alte probleme. Spre exemplu, o persoană s-a trezit cu 50 de fotografii vechi readuse pe wall, alături de dispariția unor alte imagini, dar și de dispariția unor prieteni din listă. Un alt utilizator a cerut explicații în forumul comunității Facebook, neștiind dacă este vorba despre o eroare, sau dacă este o problemă de securitate.

Există două teorii cu privire la eveniment, până acum. Una dintre ele se referă la cel mai recent update al aplicației Facebook pentru iOS, care ar fi cauzat problemele. O altă teorie vorbește despre funcția Year-in-Review, care ar fi dezgropat postările vechi de pe feed-urile utilizatorilor. Sunt, însă, și utilizatori ce cred că ar fi vorba despre o problemă de securitate, arată digitaltrends.com.

Încă nu se știe dacă Facebook joacă o farsă mai mult sau mai puțin ciudată, sau dacă are, într-adevăr, o problemă. Cu toate acestea, oricum ar sta treaba, compania trebuie să o rezolve cât mai repede, având în vedere că nu este prima problemă cu care are de-a face anul acesta. Acum o lună, mai mulți utilizatori s-au trezit că ”au murit”, inclusiv Mark Zuckerberg. De asemenea, în martie, site-ul a activat greșit alertele de tip safety check, în SUA și în Marea Britanie, după un atentat terorist din Pakistan.

Până la acest moment, Facebook nu a oferit comentarii cu privire la eveniment, afirmând doar că știe despre problemă și lucrează la rezolvarea ei.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.