Веб и ИТ
546

Au aparut imagini cu primul telefon care poate fi indoit in totalitate!


Cei de la Samsung sunt gata de o noua inovatie.

Acum ca telefoanele cu ecrane curbate nu mai sunt ceva neobisnuit, cei de la Samsung pregatesc o noua surpriza — telefoanele care se pot indoi. Primele zvonuri despre un astfel de device au aparut in 2015 insa pana acum nu a fost anuntat nimic.

Iata ca avem si primele imagini cu cum va arata telefonul gratie unei cereri de brevet. Din imagini, pare o revenire a telefonului cu clapeta, insa cu un display mare care se poate indoi!Design-ul aduce aminte de laptopul Surface Book al celor de la Microsoft. Partea din fata este una clasaica pentru Samsung cu buton Home, unul Back pe partea dreapta si unul de meniu pe stanga.

In ceea ce priveste aspect ratio, se pare ca este de 21:9 sau similar. Conform GSM Arena, telefonul ar putea fi lansat sub numele de Galaxy X.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.