Веб и ИТ
523

Actualizările la Windows 10 vor avea dimensiuni semnificativ mai mici


Cei de la Microsoft sunt foarte generoși în privința actualizărilor gratuite semnificative pentru Windows 10, dar prin prisma dimensiunilor exagerate, acestea au frustrat destul de mulți utilizatori.

În teorie, Windows 10 este înfățișat ca un sistem de operare foarte fiabil care rulează pe o varietate foarte mare de platforme cu multe configurații hardware. Aveți toate șansele să-l găsiți chiar și pe tablete cu 32GB de spațiu. Toate-s bune și frumoase, până când încercați să vă instalați recent lansatul Windows 10 Anniversary Update. Acesta din urmă necesită 8GB de spațiu liber într-un mod complet absurd și nejustificat. Dacă nu aveți acel spațiu, o imposibilitatea în cazul unui SSD de 32GB, rămâneți la vechea variantă a sistemului de operare și visați la îmbunătățire introduse de gigantul din Redmond.

,,Am combinat tehnologii în varianta noastră și în sistemul de publicare al actualizărilor cu scopul de a activa download-urile diferențiale pentru toate dispozitivele cu Windows 10 – PC sau mobile.” Această referință către actualizări diferențiale se referă la faptul că fiecare utilizator va primi doar fișierele modificate de la ultimul său update, nu întregul pachet de schimbări de la prima versiune de Windows 10.

În variantă beta, schimbările detaliate mai sus sunt deja disponibile pentru cei înscriși în programul Insider Preview. Singurii care nu vor beneficia de vreo schimbare sunt utilizatorii de Xbox, care se bucură de actulizări în altă manieră. Toți ceilalți se pot aștepta la o micșorare a download-urilor cu 35% la următorul update.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.