Веб и ИТ
463

Chinezii lansează un nou monstru pe piață: acesta ar putea fi cel mai puternic smartphone


LeEco Le Pro 3 ar putea fi cel mai puternic telefon produs de vreo companie din China.

Companiile din China au devenit din ce în ce mai competitive în ultimii ani în sectorul high-end, iar cea mai bună dovadă o reprezintă flagship-urile lansate de curând. Fără îndoială, unul dintre cele mai interesant este LeEco Le Pro 3, telefon care va debuta pe piață peste o săptămână.

Avem aici de-a face cu cel de-al doilea telefon dotat cu procesor Snapdragon 821, primul fiind versiunea ZenFone 3 Deluxe a celor de la Asus. Conform site-ului Geeky Gadgets, procesorul este tactat la frecvența de 2,35GHZ și funcționează alături de 6GB RAM, capacitatea de stocare fiind de 64GB. Din câte se pare, există și o versiune cu 4GB RAM și o capacitate de 32GB, pe care nu o veți putea extinde printr-un card microSD.

Toate acestea se ascund în spatele unui display Full HD cu o diagonală de 5,5 inci, protejat de un strat de sticlă 2.5D. În cazul în care sunteți la curent cu dispozitivele prezentate de LeEco până acum, atunci probabil știți deja că ei au eliminat jack-ul pentru căști cu aproximativ șapte luni în urmă. Astfel, portul USB Type C folosit pentru încărcarea bateriei va fi folosit și pentru conectarea căștilor, prin intermediul tehnologiei CDLA.

În ceea ce privește designul, Le Pro 3 este cel mai subțire telefon produs vreodată de LeEco, având o grosime de doar 7,5 milimetri. Camera principală este de 16 megapixeli și beneficiază de flash LED dual tone, iar camera frontală are 8 megapixeli. Având în vedere faptul că beneficiază de o baterie cu o capacitate de 4.070 mAh (dotată și cu tehnologia Quick Charge 3.0, pentru o reîncărcare rapidă), terminalul nu ar trebui să aibă probleme cu autonomia.

Cât despre sistemul de operare, Le Pro 3 va rula Android 6.0.1 Marshmallow, cu eUI 5.8. Vânzările în China vor începe în data de 28 septembrie, însă nu știm, pentru moment, dacă telefonul va fi disponibil și în alte țări. Prețul versiunii cu 4GB RAM va fi de aproximativ 1.080 lei, în timp ce versiunea cu 6GB RAM va costa aproximativ 1.200 lei.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.