Веб и ИТ
711

Doua surprize neplacute la iPhone 7!


Cei de la Forbes au dezvaluit neajunsurile telefonului.

iPhone 7 a ajuns de vineri in magazine in 28 de tari iar primele semne de intrebare au aparut. Dand la o parte problemele legate de volumul de unitati, mai multe versiuni fiind deja sold out, este clar ca iPhone 7 se dovedeste a fi foarte popular.

Exista insa 2 surprize neplacute care ii asteapta pe utilizatorii de iPhone 7, scrie Forbes. In primul rand, se pare ca Apple ar fi renuntat la safir pentru protejarea lentilelor din camera si de la butonul de home. Astfel, cele doua se pot zgaria mult mai usor decat se intampla la iPhone 6s.

A doua surpriza neplacuta este legata tot de butonul de home. Acesta nu mai este fizic, folosind Force Touch. Iar butonul raspunde numai la atingere, nu presiune. Cu alte cuvinte, butonul nu va reactiona daca porti manusi. Sau daca il acoperi cu un tricou si incerci sa il apesi.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.