Веб и ИТ
682

Cea mai nouă actualizare de Windows i-a lăsat pe mulți fără o funcție importantă


Uneori, actualizările de software fac mai mult rău decât bine. Exact asta s-a întâmplat cu Windows 10 Anniversary Update, actualizarea aniversară pentru cel mai nou sistem de operare Microsoft.

Windows 10 Anniversary Update vine cu o mulțime de caracteristici noi, dar se pare că le-a dat bătăi de cap multor utilizatori.

Potrivit Thurrott.com, în urma actualizării, milioane de persoane ar fi fost afectate de un bug destul de important. Mai exact, cel mai probabil toți cei care au făcut upgrade la noua versiune de Windows s-au trezit că nu își mai pot folosi camerele de pe laptopuri.

Eroarea dăunează serios imaginii Microsoft, deoarece compania a încercat să convingă pe toată lumea că Windows 10 este o unealtă puternică atât pentru mediul business cât și pentru utilizatorii obișnuiți. Și în mediul business videoconferințele sunt foarte importante, e ușor să ne imaginăm frustrarea inginerilor care lucrează în departamentele de IT ale marilor corporații.

Odată cu Windows 10 Anniversary Update, utilizatorii care încearcă să folosească camerele video integrate pe laptopuri se trezesc cu erori și cu dispozitivele „înghețate”. Actualizarea trebuia să facă exact opusul: adică să facă webcamurile mai stabile prin limitarea numărului de streamuri simultane, dar realitatea a fost diferită.

Modelul C920 de la Logitech, foarte popular printre utilizatori, a fost afectat de această actualizare și e posibil și ca alte camere să fi fost lovite de eroare.

Potrivit unui inginer Microsoft, rezolvarea ar putea veni abia în luna septembrie. Totuși, există o serie de setări pe care utilizatorii le pot face, dar sunt destul de complicate. Găsiți instrucțiunile aici.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.