Веб и ИТ
597

Тouа funcție de la Google te anunță când cineva îți menționează numele pe internet


Dacă ești unul dintre acei oameni care își mai caută numele pe Google din când în când, această nouă funcție are menirea de a-ți ușura treaba.

Funcția de la Google se numește „Stay in the Loop” și își propune să îți dea un semn de fiecare dată când cineva îți menționează numele pe internet. Tot ce ai de făcut este să o activezi prin câțiva pași simpli. Prima dată, tastează-ți numele pe Google, iar în partea de jos a primei pagini de rezultate, vei găsi opțiunea fie sub numele de „Stay in the Loop”, fie de „Rămâneți la curent cu noutățile”.

De îndată ce dai click, vei fi direcționat către contul tău de Google, unde vei activa opțiunea printr-un singur click. Dacă, totuși, nu vrei să primești multe notificări enervante pe zi (în cazul în care ești un om menționat des de ceilalți pe internet), poți umbla la setările legate de alerte și să faci setările după bunul plac.

Alertele Google există din 2003, potrivit Digit.in, dar nu sunt foarte folosite în afara media. Jurnaliștii folosesc Alerts pentru a ajunge ușor la actualizările făcute pe o anumită temă. Totuși, partea puțin neliniștitoare e că aceste actualizări îți arată cât de multe știe Google despre tine. Dacă vrei să te sperii puțin, îți amintim că în My Activity găsești un istoric al tuturor pașilor pe care i-ai făcut pe Google. Partea bună e că și aici poți face setări și restricționări după bunul plac, așa că dacă vrei să ți se afișeze strict ce ai făcut pe YouTube, de pildă, trebuie doar să intri în opțiuni și să selectezi varianta aceasta.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.