Веб и ИТ
576

Cel mai periculos virus de pe telefon a fost descoperit!


Este virusul care a afectat cel mai mare numar de telefoane de pana acum!
Cercetatorii in securitate au descoperit unul dintre cei mai periculosi troieni aparuti pana acum. Denumit Hummer, el infecteaza 1 milion de telefoane si obtine pentru creator 500.000 de dolari in fiecare zi. El infecteaza device-urile cu aplicatii nedorite, malware si chiar si continut pentru adulti.

Conform celor de la Cheetah Mobile Security Research Lab, Hummer a afectat utilizatori din 25 de tari si se raspandeste rapid in intreaga lume. Indonesia, Turcia si China sunt tarile cele mai afectate, scriu cei de la IB Times. Printre tarile europene afectate se afla si Romania, alaturi de Germania, Rusia, Ucraina. Troianul a ajuns si in SUA.

«Troianul continua sa afiseze reclame nedorite pe telefoanele victimelor iar acest lucru este foarte neplacut. Afecteaza jocurile si instaleaza continut pornografic in background. Aplicatii nedorite apar pe telefon si sunt reinstalate imediat dupa ce utilizatorul le sterge» spun cei de la Cheetah Mobile Security Research Lab.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.