Веб и ИТ
596

Spider-Man devine exclusiv pentru PlayStation 4 la E3 2016


Una dintre surprizele pregătite de Sony pentru E3 2016 a fost revenirea super eroului Spider-Man într-un joc omonim, dezvoltat în exclusivitate pentru PS4 de către Insomniac Games în colaborare cu Marvel. După expirarea contractului cu Activision, cei de la Marvel au hotărât să intre într-un parteneriat cu Sony (companie ce deţine şi licenţa pentru filmele Spider-Man), rezultatul vizat fiind un joc AAA pentru consolele PlayStation 4.


Sony a apelat la studioul Insomniac Games (seria Ratchet & Clank) pentru realizarea acestui nou joc, aceştia urmând să se folosească de experienţa acumulată pe parcursul a mai bine de două decenii în industrie de jocuri pentru a transforma noua aventură a lui Peter Parker într-un titlu cu adevărat memorabil. Pentru început, tot ce puteţi admira în trailer-ul de mai sus, dar şi în imaginile ataşate mai jos, este capturat direct din joc, acesta fiind rulat pe o consolă PlayStation 4 normală.

Noul joc Spider-Man este realizat în exclusivitate pentru PlayStation 4.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.