Веб и ИТ
1020

Gafa uriasa facuta de Facebook! A anuntat din greseala ca o tara este in razboi


Facebook si-a cerut scuze imediat pentru gafa.

Cat de usor este sa declari stare de razboi intr-o tara? Pana la urma, depinde de fiecare tara in parte, insa in cazul Filipine este extrem de usor — prin inversarea culorilor steagului tarii.

Facebook a aflat acest lucru intr-un mod neplacut in weekend cand a publicat catre utilizatorii din Filipine poza de mai sus in care steagul tarii are partea rosie deasupra si cea albastra jos, lucru care inseamna ca tara este in razboi.

Bannerul avea menirea sa sarbatoreasca Ziua Independentei statului Filipine, ceea ce a facut ca aceasta gafa sa fie si mai mare. «O zi a independentei fericita! Asta este pentru sanatatea, fericirea si prosperitatea statului Filipine» scria bannerul. Utilizatorii au cerut in numar urias ca Facebook sa corecteze eroarea.

«A fost neintentionat si ne pare rau» a emis un comunicat Facebook. «Ne pasa enorm de comunitatea noastra din Filipine si, in dorinta noastra de a-i conecta pe oameni de Ziua Independentei, am facut o greseala».

via | http://www.yoda.ro

1 комментарий

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.