Веб и ИТ
450

Yahoo Messenger se va inchide!


Dupa 18 ani, Yahoo Messenger va fi oprit.

Lansata in 1998 sub numele de Yahoo Pager, Yahoo Messenger a devenit un fenomen in urmatorul deceniu. Dupa declinul din ultimii ani cauzat de cresterea Facebook-ului, Yahoo a anuntat ca va inchide vechea aplicatie de Messenger pe 5 august anul acesta.

Compania a introdus o versiune mai moderna anul trecut, cea clasica urmand sa fie cea inchisa. Versiunea clasica de Messenger era in continuare populara printre utilizatorii din Asia. Nu suficient pentru ca Yahoo sa o pastreze.

«Daca in ziua de astazi oferim o conexiune intre versiunea clasica si noul Messenger, incurajam toti utilizatorii sa faca tranzitia la noul Yahoo Messenger pentru ca nu vom mai oferi suport pentru versiunea clascica incepand cu 5 august 2016. Vom continua sa ne concentram pe noul Messenger, avand ca obiectiv oferirea celei mai bune experiente pentru utilizatori» au explicat cei de la Yahoo printr-o postare pe blog. Astfel, de pe 6 august, utilizatorii nu se vor mai putea loga pe versiunea clasica.

Yahoo a anuntat ca va dezvolta o aplicatie care sa poata fi descarca pe PC, insa aceasta nu va veni foarte curand.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.