Веб и ИТ
521

33 de milioane de oameni s-au trezit cu conturile furate!


Una dintre cele mai slabe parole este folosita in continuare de multi oameni.
Un jaf major de conturi de Twitter ce a implicat 33 de milioane de oameni a avut loc recent, anunta CNN. Dintre acestia, mai bine de 120.000 de oameni aveau parola: «123456».

Aceasta este considerata una dintre cele mai slabe parole alaturi de «123456789», «qwerty» si «password». Un hacker care foloseste alias-ul Tessa88 a furat 32.888.300 de date de conturi de Twitter.

Baza de date a fost descoperita pe piata neagra unde sunt puse in vanzare pentru 10 bitcoins. Cei de la Twitter au spus ca sunt increzatori ca sistemul nu a fost spart si ca, cel mai probabila folosit un malware cu care sa acceseze computerele utilizatorilor si sa obtina parolele care au ajuns apoi la hacker. Twitter a mai spus ca lucreaza cu LeakedSource pentru monitorizarea listei si securizarea conturilor persoanelor afectate.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.