Веб и ИТ
580

Facebook îți va transforma panoramele în fotografii la 360 de grade


Spre deosebire de Instagram, a cărui schimbare de logo a stârnit numeroase nemulțumiri, Facebook vine mai mereu cu modificări pozitive.

Facebook va permite în curând afișarea de fotografii la 360 de grade, cu care vei putea interacționa în mod similar videoclipurilor la 360 de grade. Adică vei putea schimba unghiul pur și simplu trăgând cu degetul spre ceea ce vrei să vezi. De asemenea, poți să faci asta și prin modificarea poziției telefonului. Funcția e destinată imaginilor obținute cu camere la 360 de grade, precum Rioch Theta S, și celor panoramice, obținute cu telefonul, potrivit Mashable.

Așadar, odată ce va fi implementată funcția, nu îți vei mai face griji că fotografiile tale panoramice se vor vedea prost pe Wall. Partea și mai interesantă e că, precum în cazul filmulețelor, pozele vor putea fi admirate și cu Samsung Gear VR. Dacă tot am ajuns în sfera asta, Facebook mai plănuiește să facă schimbări și pentru aplicația de mobil asociată Oculus. Aplicația va primi o secțiune numită „what’s new”, menită să îți prezinte cele mai noi jocuri și filmulețe. În iunie, gigantul tech intenționează să ofere un alt design pentru home screenul Oculus pe Gear VR, pentru a-ți fi mai ușor să găsești lucrurile descărcate recent.

De asemenea, Facebook vine cu actualizări interesante și pentru platforma Messenger. Pe contul de Twitter @iOSAppChanges a apărut o serie de capturi de ecran realizate pe un iPhone care detaliază o funcție numită ”Mesaje care dispar”. Funcția pare să fie în stadiul de testare, dar ar putea ajunge curând pe telefoanele cu iOS.

Cum funcționează, mai exact, această funcție? Destul de simplu. Odată activată, utilizatorii vor putea alege dacă mesajele pe care le trimit vor rămâne permanent stocate în fereastra partenerului sau dacă vor dispărea de acolo în scurt timp.

În cazul Messenger, ”în scurt timp” înseamnă în 15 minute. ”Ai activat mesajele care dispar. Mesajele noi vor dispărea din această conversație la 15 minute după ce sunt trimise”, se poate vedea în fereastra de chat după ce funcția a fost activată. Cu această nouă funcție, Messenger ar putea deveni o aplicație cu totul și cu totul nouă. Cine va vrea să o folosească ca pe Snapchat (adică pentru a trimite poze indecente) va putea face asta, cine va vrea să o folosească ca pe Telegram (pentru a trimite mesaje importante) va putea face asta, iar cei care vor doar o platformă de mesagerie instant pe care să comunice cu prietenii vor avea asta.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.