Веб и ИТ
593

Cel mai periculos "telefon" din lume! Inventia care probabil nu ar fi trebuit sa apara niciodataUn pistol de calibrul .380 numit Ideal Conceal se poate strange pentru a avea forma unui telefon mobil! Creatorul a facut design-ul armei pentru a arata astfel iar oamenii sa o poata purta in public fara a atrage atentia!

Site-ul Ideal Conceal explica logica din spatele armei care costa 395 de dolari: «Smartphone-urile sunt peste tot, asa ca noul pistol nu va atrage atentia in mediul actual». Cand este in pozitia blocata este imposibil de detectat chiar si cand este la vedere. Site-ul mai recomanda doritorii sa citeasca legea pentru armele greu de detectat inainte sa o cumpere.

Kirk Kjellberg, CEO-ul companiei Ideal Conceal, a declarat catre presa din Minnesota ca i-a venit ideea dupa ce, la un moment dat, un baiat de 7 ani a observat ca avea o arma cand Kjellberg era intr-un restaurant. Kjellberg are permis si licenta pentru vanzarea de arme insa spune ca este «destul de umilitor cand oamenii se holbeaza la tine».

Inventia companiei lui Kjellberg a fost insa criticata imediat pentru ca ar reprezenta un risc in locuri publice precum aeroporturile, mai ales in contextul tensiunii existente dupa atentatele din ultimul an. Kjellberg insista insa ca pistolul este pentru persoanele ingrijorate de propria siguranta.

El le-a mai spus celor de la Huffington Post ca arma care poate trage 2 gloante nu este foarte puternica. Intre 2007 si 2013, persoanele care detineau arme ascunse au cauzat aproape 500 de decese ale civililor conform Violence Policy Institute.


via | http://www.yoda.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.