Веб и ИТ
661

Google Maps îți permite să personalizezi locațiile cu stickere


În urma unui nou update, Google Maps vă permite să personalizați diverse locații.

Înainte de lansarea filmului Star Wars, după cum probabil îți amintești, Google le dădea utilizatorilor posibilitatea de a-și alege tabăra: Dark Side sau Light Side. În cazul în care îți alegeai Dark Side, de exemplu, un lucru interesant se întâmpla pe Google Maps. Locația marcată drept ”Acasă” era indicată de un Distrugător Imperial, în timp ce locul de muncă era indicat de un transportor. La câteva timp după premiera filmului, acestea au dispărut.

Google probabil a primit feedback pozitiv din această cauză, deoarece un nou update al aplicației Maps le permite acum utilizatorilor să marcheze diverse locuri pe hartă cu stickere. Acestea sunt în număr de 24 și pot fi folosit pentru a indica orice fel de locația, de la sala de forță, până la restaurantul preferat. Conform unui articol publicat pe pagina oficială, odată ce ați ales o imagine, aceasta va fi afișată la adresa pentru care ați optat, indiferent de dispozitivul pe care îl folosiți.

După cum era de așteptat, veți fi nevoiți să vă autentificați în contul Google înainte de a vă putea folosi de noul feature. Pentru a adăuga un sticker, nu trebuie decât să vizitezi secțiunea ”Your Places” sau să tastezi o adresă și să o marchezi.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.