Веб и ИТ
407

Cele mai bune jocuri de la EA gratuite pe Xbox One până duminică


După ce s-au lăudat cu EA Access și au anunțat că-l vor aduce și pe PC, Electronic Arts oferă posesorilor de Xbox One o săptămână de acces gratuit la respectivul serviciu.

Încercând să adopte un serviciu similar cu Netflix, dar pentru jocuri, în urmă cu mai bine de un an, cei de la EA Games au anunțat pentru Xbox One un serviciu exclusiv intitulat EA Access. Acesta vă permite să plătiți un abonament de 5 dolari pe lună sau 30 de dolari pe an pentru a vă juca titlurile voastre favorite din portofoliul companiei, chiar dacă multe dintre ele nu sunt cele mai noi. În plus, dacă plătiți respectivul abonament și decideți să cumpărați un joc al aceluiași publisher, veți avea o reducere de 10% din preț și îl veți putea juca cu 5 zile înaintea tuturor celorlalți internauți.

Pentru că cea mai bună formă de marketing e o demonstrație, EA a decis să ofere doritorilor o săptămâna de acces gratuit la serviciul EA Access pe Xbox One. Singura condiție este să fiți abonați la Xbox Gold, dar având în vedere că majoritatea titlurilor EA sunt multiplayer, oricum avea nevoie să fiți abonați și la serviciul Microsoft pentru a profita la maxim de funcționalitatea respectivelor jocuri. După ce ați descărcat aplicația EA Access din Xbox Store veți avea acces la gratuit până la finele acestei săptămâni la

Battlefield 4
Battlefield Hardline
Titanfall
Plants vs Zombies: Garden Warfare
FIFA 14
FIFA 15
Madden 25
Madden 14
NHL 15
NBA Live 15
EA Sports UFC
Dragon Age: Inquisition
Need for Speed: Rivals
Peggle 2

Dacă vă încântă vreo unul dintre jocurile de mai sus, dar refuzați în continuare să vă abonați la EA Access, nu vă oprește nimeni să-l cumpărați pur și simplu. În orice caz, dacă aveți câteva zile, ar fi păcat să nu profitați de oferta celor de la Electronic Arts.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.