Веб и ИТ
529

Hacktiviștii au spart site-ul ISIS de pe dark web


Site-ul grupării teroriste ISIS de pe dark web a fost atacat de hackeri.

Pentru început, trebuie să menționăm că nu avem de-a face cu Anonymous în acest caz, ci cu Ghost Security, o grupare asemănătoare, din multe puncte de vedere, cu Anonymous. Cei din cadrul GhostSec luptă împotriva extremismului islamic, întreaga organizație dezvoltându-se pe modelul Anonymous. Aceștia au intrat în atenția publicului în urma atacului asupra redcacției Charlie Hebdo.

”Prea mult ISIS. Fiți mai calmi. Prea mulți oameni sunt atrași de chestia asta ISIS. Uitați-vă la această reclamă pentru ca noi să putem să ne îmbunătățim infrastructura pentru a vă oferi conținutului ISIS pe care îl doriți atât de mult”, ar fi fost mesajul Ghost Security pentru cei care vizitau site-ul respectiv. Ghost Security Group a descoperit, de asemenea, unul dintre conturile folosite de ISIS pentru operațiunile lor, care conținea monede Bitcoin în valoare de nu mai puțin de 3 milioane de dolari.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.