Веб и ИТ
874

Începe războiul: Anonymous șterge mii de conturi Twitter asociate cu ISIS


Gruparea de hacktivism Anonymous a demarat o operațiune de proporții împotriva Statului Islamic, ștergând deja mii de conturi de Twitter.

La foarte scurt timp după ce au declarat oficial război Statului Islamic, membrii Anonymous au demarat deja ceea ce ar putea fi cea mai mare operațiune de sabotaj din istorie. După cum scriu cei de la Softpedia, grupare ar fi șters deja nu mai puțin de 3.800 de conturi de Twitter asociate cu teroriștii doar în prima zi. A fost creată o pagină specială pentru OpPars, dar și un site unde membrii Anonymous înregistrează toate conturile.

Înainte atacurilor din Paris, Ghost Security (o altă grupare de hacktivism) a descoperit Bitcoin în valoare de 2,8 milioane de euro în portofele ale membrilor ISIS. Grupul de hackeri i-a mai amenințat o dată pe teroriști, în urma atacurilor de la Charlie Hebdo. Aceștia au publicat o întreagă listă de conturi pe Twitter care, aparent, aveau în vedere propaganda pro-ISIS.

Prezența ISIS a scăzut considerabil pe principalele rețele, precum YouTube, Twitter sau LiveLeak, însă aceștia continuă să atragă membri și prin website-uri fantomă sau conturi false.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.