Веб и ИТ
570

Motorola evidențiază dependența noastră de telefoane


Într-un clip de promovare pentru recent lansatul Moto X Pure Edition, cei de la Motorola au ilustrat dependența oamenilor de smartphone-uri.

Cu toți știm cât de greu ne este să trăim fără un smartphone în mână sau în buzunar, dar un experiment recent realizat de cei de la Motorola ilustrează foarte bine gesturile pe care ajungem să le facem pentru a vedea cine ne-a sunat sau ne-a dat un mesaj.

În practică, aceasta este doar o reclamă, dar mesajul este în egală măsură amuzant și înfricoșător. Participanții la experiment sunt rugați să pună mâinile în interiorul a două cercuri ce sunt descrise ca fiind senzor, când în relitate nu fac nimic special. Între cei doi ,,senzori”, aceleași persoane trebuie să-și amplaseze telefonul cu ecranul în jos. După această etapă, sunt rugați să aștepte câteva minute pentru ,,calibrarea senzorilor”. Partea amuzantă iese la iveală când respectii încep să primească mesaje sau să fie sunați. Pe de o parte, oamenii conștientizează că trebuie să țină mâine în interiorul cercurilor, pe de altă parte mor de nerăbdare să afle cine a încercat să-i contacteze. Concluzia este simplă. Curiozitatea sau, mai bine zis, dependența de telefon câștigă de fiecare dată, este doar o chestiune de timp. Cei mai mulți nu au rezistat însă mai mult de 5 minute.

Conclcuzia clipului în care Ashton Kutcher este moderator e una simplă. Dacă vă orientați către achiziția unui Moto X Pure Edition, nu mai trebuie să puneți mâna pentru a afla cine v-a sunat. Este suficient doar să-l întrebați și acesta vă va răspunde. Noul Moto X este capabil să vă citească toate notificările de pe ecran. Voi cât credeți că ați fi rezistat?

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.