Веб и ИТ
574

USB Killer îți distruge porturile USB de bună voie


Un nou gadget care caută să devină realitate printr-o campanie de finanțare, noul USB Killer este dispozitivul perfect pentru a-ți strica computerul.

Încă din titlul noului produs ar trebui să vă dați seama că utilitatea USB Killer nu este una cu efecte pozitive. Nu de alta, dar acest stick USB are abilitatea de a vă defecta iremediabil porturile voastre USB și ale tuturor PC-urilor suplimentare în care este introdus. În teorie, în descrierea produsului, acesta este înfățișat ca o soluție menită să sporească securitatea computerului din dotare. În contextul în care, de-a lungul anilor au existat mai mulți viruși care vă puteau pune sistemul în pericol pornind de la o infecție printr-un stick USB, distrugându-le, ați elimina un risc major. Aceasta, cel puțin, este metoda pe creatorii USB Killer o promovează în descrierea proiectului lor de crowdfunding de pe Indiegogo.

În total, echipa de ingineri din spatele USB Killer speră să strângă 10.000 de dolari, deși la momentul redactării acestui material nu au atins încă pragul de 2000 de dolari. În practică, deși există puține argumente pentru care v-ați dori să vă prăjiți porturile USB, partea tristă este că riscați să mai prăjiți și altceva, precum întreaga placă de bază a unui PC. În mod evident, responsabilitatea derivată din pagubele create de USB Killer vă aparține în întregime.

Scenariul de marketing folosit pentru promovarea acestui stick nu este nici pe departe plauzibil, dar măcar încearcă să ilustreze în ce context ați putea avea nevoie de așa ceva în casă. ,,Atunci când vă invadează un hoț și văd un stick USB aparent nevinovat lângă PC, speră că vă vor putea copia informațiile private. Acela nu este însă un stick USB obișnuit. După inserarea USB Killer în computer, portul USB este ars, protejându-vă pe voi și informațiile voastre. ”

Revenind cu picioarele pe pământ, USB Killer mi se pare mai degrabă un instrument malițios pe care l-ați putea folosi cu scopul de a face rău cuiva. Primele unități vor fi livrate în ianuarie 2016.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.