Веб и ИТ
490

Facebook Messenger primeste un upgrade important


Facebook Messenger are si o parte ascunsa. Pe langa Inbox o sa mai gasesti si Others, o sectiune cu mesaje pierdute sau pe care nu le-ai vazut niciodata, fiind primite de la necunoscuti. Pentru ca nimeni nu a intrat vreodata acolo, unele persoane habar neavand de acest lucru, Facebook a decis sa inlocuiasca sectiunea cu una noua si mai interesanta.

Others se va inlocui cu Message Request si va tine cont si de numarul tau de telefon. Acum, fiecare mesaj de la un necunoscut (necunoscut pe fb, poate in realitate il cunosti) va ajunge in aceasta sectiune daca nu are numarul tau de telefon. De acolo tu poti sa ii raspunzi sau sa il ignori, iar acesta nu va sti daca ai citit sau nu mesajul.

Daca raspunzi la mesaj acesta se muta automat in inbox si va fi mai usor sa il vezi. In plus, daca primesti un mesaj de la prietenii prietenilor, acest mesaj va veni sub forma unei cereri, iar daca persoana are numarul tau mesajul intra in inbox.

Cu aceasta functie totul devina mai intim si mai personal. Practic, vei avea cereri pentru mesagerie pe care le accepti sau nu. O sa poti sa vorbesti doar cu persoanele pe care le-ai intalnit si cu cele cu care ai facut schimb de telefoane. Insa, daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta noua functie si cateva povesti, aveti AICI link cu sursa.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.