Веб и ИТ
737

S-a lansat YouTube Red cu abonament. Ce câștigi de 10 dolari?


În urmă unor lungi speculații, oficialii companiei americane au anunțat noul serviciu de streaming contra-cost intitulat YouTube Red.

S-ar putea să se facă deja un an de când am început să discutăm de implementarea unui plan plătit pentru accesarea YouTube. Inițial s-a crezut că acesta va facilita doar scăparea de reclame, iar ulterior a început să se pună problema de conținut video exclusiv, accesibil doar abonaților. Ideea de bază este că au existat multe scenarii posibile, dar abia acum știm care sunt cele ce s-au materializat.

YouTube a anunțat în urmă cu câteva ore lansarea YouTube Red, noul serviciu streaming al companiei menit să ofere internauților cea mai bună experiență pentru vizionarea de clipuri. Acesta va fi disponibil pe toate platformele pe care aveți acum YouTube și în cadrul tuturor aplicațiilor omonime, cu mențiunea că va dura destul de mult până va fi propagat în toate țările de pe mapamond. Inițial a fost disponibil doar celor din Statele Unite.

Prima particularitate a YouTube Red constă în faptul că vă scapă de reclame pe tot site-ul, în fiecare colțișor. Dacă asta nu este suficient să vă motiveze să investiți 10 dolari pe lună, s-ar putea să vă încânte posibilitatea salvării native a clipurilor pentru vizionare offline. Chiar și cu ecran închis la smartphone sau tabletă veți putea asculta muzica voastră preferată de pe YouTube după ce ați trecut la Red. În contextul în care știm cu toții cât ne-am dorit posibilitatea de a asculta clipuri de pe YouTube fără internet, acesta este o particularitate surprinzător de atractivă. În aceeași sumă mai este inclus accesul la YouTube Gaming și YouTube Music, acesta din urmă fiind ideal pentru descoperirea de artiști noi mai ușor ca niciodată. Accesul la librăria Google Play Music este și el inclus.

Cireașa de pe tort vizavi de YouTube Red va veni abia anul viitor, când, împreună cu toți creatorii de conținut prolifici ai serviciului, YouTube va publica conținut original vizionabil doar prin plata unui abonament.

YouTube Red se lansează doar în Statele Unite în prima etapă, începând cu 28 octombrie, urmând să fie extins treptat în alte teritorii. YouTube gratuit va continua să existe datorită reclamelor.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.