Веб и ИТ
572

Hackerul care a accesat adresa de mail a șefului CIA


Conform unor publicații din Statele Unite, adresa de mail a șefului CIA ar fi fost accesată de către un hacker.

Sunt foarte multe persoane nemulțumite în legătură cu politica externă a Statelor Unite, printre care se numără și foarte mulți cetățeni ai acestei țări. Însă un adolescent se pare că a mers puțin prea departe, accesând adresa de mail a lui John Brennan, șeful CIA, conform unor informații apărute inițial în The New York Post. Tânărul care susține că este autorul hack-ului ar fi găsit câteva documente importante, printre care și unul de 47 de pagini cu ajutorul căruia Brennan voia să dobândească accesul la informații strict secrete.

Mai mult decât atât, contul de Twitter al hacker-ului includea linkuri către fișiere despre care se credea că ar fi ale lui Brenner. În interiorul acestora puteau fi găsite o listă a apelurilor telefonice efectuate de șeful CIA și o listă cu adrese de mail și informații confidențiale ale unor persoane din cadrul serviciilor secrete americane. În mod interesant, unul dintre mail-uri ar fi avut ca subiect metodele dure de interogare folosite în cazul teroriștilor.

O declarație oficială a CIA menționează că agenți a a aflat despre informațiile apărute pe rețelele sociale, iar autoritățile corespunzătoare se vor ocupa de acest lucru. Tânărul hacker susține că nu este musulman, ”fiind motivat doar de opoziția sa față de politica Statelor Unite și de susținerea Palestinei”.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.