Веб и ИТ
656

Facebook face schimbarea asteptata de milioane de oameni!


Facebook permite ca News Feed-ul sa fie mult mai personal. Utilizatorii care au iPhone pot beneficia de acum de schimbare, ceilalti mai au de asteptat.

Mashable / Cea mai mare retea de socializare din lume cu 1.45 de miliarde de utilizatori a prezentat noi unelte ce au menirea sa permita un control mai mare utilizatorilor in ceea ce priveste News Feed-ul si ce le apare in acesta.

Poti ajusta preferintele tale in News Feed, acest lucru fiind disponibil doar in aplicatia de Facebook de pe iOS momentan, de la meniul «News Feed Preferences» la sectiunea «More» din aplicatie. Meniul nou are 4 sectiuni — poti selecta pe cine sa vezi prima data, sa nu mai urmaresti anumite persoane si sa le ascunzi postarile, sa te reconectezi cu persoanele pe care nu le mai urmareai si sa urmaresti pagini noi.Dintre aceste 4, cea mai mare schimbare este prima categorie ce permite sa selectezi ce pagini si oameni vrei sa vezi in topul News Feed-ului. Aceasta functie permite sa selectezi pana la 30 de conturi ale caror update-uri iti vor aparea mereu primele in feed. Posturile acestora vor include o stea care sa-ti aminteasca faptul ca ai optat pentru a le prioritiza.Greg Marra, product manager la Facebook pentru News Feed, spune ca aceasta functie a fost modelata dupa functia de «unfollow», ceea ce permite oamenilor sa aleaga ce posturi sa nu vada ale unor oameni sau pagini. «Un lucru pe care il auzim constant este: sunt cativa oameni de care imi pasa foarte mult si vreau sa ma asigur ca nu ratez nimic din ce posteaza» le-a spus el celor de la Mashable.

Asa cum spuneam, noile preferinte sunt disponbile in aplicatia de iOS a Facebook-ului iar compania spune ca le va face disponibile si pe desktop si Android «in saptamanile urmatoare».


via | http://www.yoda.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.