Веб и ИТ
684

Noul PC Asus este inspirat din filmele Transformers


Un nou PC prezentat de Asus în cadrul evenimentului Computex din Taiwan pare a fi inspirat din filmele Transformers.

Vă spuneam ieri că Asus. pe parcursul timpului, nu a ezitat să implementeze anumite elemente de design non-conformiste, iar cel mai nou calculator prezentat în cadrul evenimentului desfășurat zilele acestea în Taiwan ne confirmă încă o dată acest lucru. PC-ul celor de la Asus a fost realizat în colaborare cu In Win, un important producător de carcase, fiind capabil să își schimbe forma într-un mod care ne amintește de roboții din filmele regizate de Michael Bay.

Carcasa are un buton special, care, odată apăsat, face ca aceasta să se deschidă și să expună componente interioare ale calculatorului. Calculatorul beneficiază în acest fel atât de un design futurist, cât și de unul practic, utilizatorilor fiindu-le mult mai ușor să umble la elementele din interiorul unității centrale. În mod normal, astfel de dispozitive nu ajung vreodată pe vitrinele magazinelor, dar dacă este să îi credem pe cei de la Gizmodo, Asus chiar are de gând să comercializeze acest calculator.

Nu știm încă ce preț ar urma să aibă și nici ce nume, dar având în vedere lucrurile de care este capabil, niciunul nu pare mai potrivit la acest moment decât Transformer.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.