Веб и ИТ
896

Complet gratuit, Google vă păstrează toate fotografiile şi filmele în cloud


Nu contează dacă sunteţi utilizator de iPhone, Android sau Windows, Google s-a oferit să vă păstreze complet gratuit în cloud toate imaginile şi filmele HD.

Nu a trecut mult timp de când Google+ s-a împărţit în Google Photos şi Google Streams, iar gigantul din Mountain View deja a venit cu o veste bună pentru utilizatorii serviciilor online.

În cadrul conferinţei Google I/O desfăşurată în aceste zile în SUA, printre anunţuri legate de Android M şi YouTube Offline, compania americană a a detaliat noua sa ofertă pentru backup-ul online al fotografiilor şi filmelor voastre. Indiferent de platforma folosită, prin Google Photos vă puteţi salva toate imaginile şi clipurile video pe care le-aţi imortalizat vreodată. Serviciul este complet gratuit, fără reclame sau vreo limită de spaţiu.

Pentru a începe procedura de backup nu aveţi nevoie decât de aplicaţia omonimă de Android, iOS sau Windows. Există şi o aplicaţie client de Mac pe care o puteţi descărca de pe pagina photos.google.com. În contextul în care Apple oferă utilizatorilor de iDevice-uri doar 5GB de spaţiu gratuit în iCloud, sunt şanse foarte mari ca numărul celor care vor profita de Google Photos să fie semnificativ. Deşi va mai trece ceva timp până vom afla toate subtilităţile acestei oferte aparent imbatabile, există două limitări pe care ar fi bine să le aveţi în vedere.

Imaginile cu o rezoluţie de peste 16MP vor fi arhivate la o rezoluţie mai mică, iar dacă aţi început deja să vă creaţi amintiri în format video 4K, odată urcate în Google Photos, acelea vor fi redimensionate până la Full HD 1080p. Cu alte cuvinte, Google Photos se adresează celor mai mulţi internauţi care caută o soluţie gratuită de backup pentru filme şi imagini. Pentru a elimina limitările legate de rezoluţia conţinutului urcat în cloud veţi fi nevoiţi să achiziţionaţi spaţiu pe Google Drive sau să folosiţi OneDrive, Flickr, Amazon Cloud Drive sau alte servicii contra cost.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.